Real Madrid vs Barcelona 3-4 FIRST HALF TIME FULL MATC


Nefes kesen maçta zafer Barcelona'nın! 3 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Barcelona, Real Madrid'i deplasmanda 4-3 mağlup etti.

Gol düellosu Bacelona'nın! La Liga'da 3 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı maçta Barcelona, Real Madrid'i 4-3 mağlup etti ve rakibini liderlik koltuğundan etti ve Real Madrid ile olan puan farkını da 1'e indirdi.

La Liga'daki mücadeleye Barcelona hızlı başladı ve Iniesta ile 6. dakikada 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 20 ve 24. dakikada Benzema ile yanıt verdi ve 2-1 öne geçti. Devrenin son dakikalarında Messi sahneye çıktı ve skoru 2-2'ye getirdi ve bu gol ilk yarının da skorunu ilan etti. 2-2.


Mücadelenin ikinci devresine penaltılar damga vurdu. Önce Real Madrid 55. dakikada Ronaldo'nun penaltı golü ile 3-2 öne geçtdi. Ardından Barcelona 65 ve 84. dakikalarda Messi'nin penaltı golleri ile 4-3 üstünlüğü yakaladı ve mücadeleden 3 puanla ayrıldı.

Bu skorun ardından Real Madrid 70 puanda kaldı ve Barcelona ise puanını 69'a yükseltti. 70 puanda bulunan Atletico Madrid, ikili averajla haftayı lider olarak tamamladı.

Maçı full izleyin




maçın özetini izleyin 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler